STRATO introduceert VPS Linux Mini

STRATO introduceert VPS Linux Mini

Hostingbedrijf STRATO voert VPS Linux Mini in. Dit zijn kleine virtuele servers die lager geprijsd zijn dan de reguliere VPS-modellen van STRATO.

De nieuwe VPS Mini komt in drie varianten die zijn uitgerust met 1 vCore, maar verschillen qua beschikbaar werkgeheugen en opslagruimte. Het kleinste model beschikt over 1 GB RAM werkgeheugen en 30 GB NVMe SSD, het grootste over 4 GB RAM en 75 GB NVMe SSD.

Daarmee is VPS Mini uitermate geschikt voor het hosten van websites met lage bezoekersaantallen of voor het testen en ontwikkelen van applicaties. Tevens is de VPS Mini – vanaf € 1 per maand – een laaggeprijsde mogelijkheid voor beginners om ervaring in serverbeheer op te doen.

De mini-servers kunnen net als de reguliere, virtuele servers van STRATO naar wens worden ingericht en bieden dezelfde functionaliteit. Gebruikers kunnen een Linux-besturingssysteem installeren, zoals Ubuntu, Debian, AlmaLinux of Rocky Linux.

Over STRATO
STRATO is de betrouwbare webhoster voor iedereen die online succesvol wil zijn. Bij STRATO is webhosting fair en eenvoudig – zonder overbodige extra’s en tegen de beste prijs. Het productportfolio reikt van domeinnaam, e-mail, website en servers tot online marketingtools en de populaire cloud storage HiDrive. Naast het uitgebreide productaanbod profiteren klanten van flexibele contractlooptijden, een 30 dagen geld-terug-garantie en een bekroonde klantenservice.
Sinds zijn oprichting in 1997 is STRATO uitgegroeid tot een van de grootste hostingaanbieders in Europa, met meer dan 2 miljoen contracten en ruim 4 miljoen domeinnamen in beheer. STRATO heeft circa 500 medewerkers en twee ISO-gecertificeerde datacenters in Berlijn en Karlsruhe, met meer dan 100.000 fysieke en virtuele servers. Als een van de eerste bedrijven in de hostingbranche is STRATO sinds 2021 klimaatneutraal. STRATO AG is onderdeel van de beursgenoteerde IONOS Group SE.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

https://www.emerce.nl/wire/strato-introduceert-vps-linux-mini

Related Posts