VPS-ikoni Jouko Jokisesta Veikkausliigan Legenda | Uutiset

VPS-ikoni Jouko Jokisesta Veikkausliigan Legenda | Uutiset

Jo vuonna 1968 pelaajana VPS:n riveihin siirtynyt Jouko Jokinen on pitkän pelaajauransa jälkeen tehnyt vielä pidemmän uran joukkueenjohtajan tehtävissä. Vuosikymmenten varrella hänestä on tullut jokaiselle tuttu kasvo VPS:n vaihtopenkillä.

Nyttemmin kunniajoukkueenjohtajana VPS:ssa toimiva “Takku” on tulisieluinen vepsulainen, joka elää joka solullaan joukkueen mukana. Hänet tunnetaan laaja-alaisten tehtäviensä lisäksi myös VPS:n maalilaulu Dirlandaan “isänä”.

Veikkausliiga lanseerasi syksyllä 2007 suomalaisen jalkapallon satavuotisjuhlan kunniaksi uuden Legenda-kunniakerhon. Veikkausliigan Legendat ovat pelaajia tai muita jalkapallotoimijoita, jotka ovat olleet erityisen tärkeitä kannattajilleen, seuroilleen, paikkakunnilleen, Veikkausliigalle ja suomalaiselle jalkapalloilulle. Legendoilla ei ole järjestysnumeroa, vaan jäsenet listataan aakkosjärjestyksessä.https://www.veikkausliiga.com/uutiset/2023/12/01/vps-ikoni-jouko-jokisesta-veikkausliigan-legenda

Related Posts