Dutch IT Channel – Hoe overtuig je jouw klanten van een backup-oplossing voor Microsoft 365?

Wanneer kan jij Dropsuite’s Microsoft 365 backup adviseren?
In de overtuiging van klanten die vaak blindelings vertrouwen op Microsoft 365, is het essentieel om het belang van een extra beveiligingslaag te benadrukken. Maar hoe doe je dat? Het draait om persoonlijke belangen, vooral omdat elke organisatie verschillende werkomgevingen, systemen, dataverwerking en omvangen heeft.

We hebben enkele voorbeeldcasussen voor je op een rij gezet, samen met een bijpassende backup-functie van Dropsuite. Zo kan jij als reseller eenvoudiger bepalen en uitleggen hoe Dropsuite past binnen de beveiligingsbehoeften van jouw klant!

Casus: Verlies van vitale email-communicatie in Exchange Online

Dropsuite functie: Exchange Online Backup
De organisatie van je klant ervaart een ernstig datalek waarbij vitale email-communicatie verloren gaat. Dropsuite beschermt alle Exchange Online data met onbeperkte opslagruimte en herstelmogelijkheden, zodat bedrijfskritieke informatie behouden blijft.

Casus: Onopzettelijke verwijdering van projectbestanden in OneDrive
Dropsuite functie: OneDrive Backup

Bij onopzettelijke verwijdering van projectbestanden in OneDrive is snelle en efficiënte herstel van cruciaal belang. Dropsuite zorgt voor volledige kopieën van belangrijke digitale data, waardoor gegevensverlies wordt voorkomen.

Casus: Verlies van kritieke projectdocumenten in SharePoint

Dropsuite functie: SharePoint Backup
Bij een routine-update gaat er iets mis, wat resulteert in het verlies van kritieke projectdocumenten. Dropsuite’s SharePoint Backup beschermt tegen verlies of bedreiging, waardoor waardevolle gegevens behouden blijven.

Casus: Wijziging van instellingen in Microsoft 365 Groups

Dropsuite functie: Groups Backup
Tijdens een personeelswijziging worden per ongeluk de instellingen van een projectgroep binnen Microsoft 365 Groups gewijzigd. Dropsuite’s Groups Backup zorgt met één klik voor het herstel van groepsgegevens en communicatie.

Casus: Wissen van belangrijke Teams-chatgeschiedenis

Dropsuite functie: Teams Backup
Een software-update resulteert in het per ongeluk wissen van belangrijke Teams-chatgeschiedenis. Dropsuite Teams Backup zorgt voor het behoud en herstel van alle bestanden en chats gedeeld via Teams.

Casus: Verlies van afspraken en contactgegevens in Outlook

Dropsuite functie: Backup van Calendars, Contacts & Tasks
Tijdens een software-update gaat er iets mis, wat resulteert in het verlies van belangrijke afspraken, contactgegevens en taken. Dropsuite’s backup van Calendars, Contacts & Tasks zorgt voor snel herstel en behoud van operationele efficiëntie.

Casus: Onverwacht technisch probleem met email server

Dropsuite functie: Email Backup
De organisatie van je klant ondervindt een onverwacht technisch probleem met de email server, wat resulteert in het verlies van enkele dagen aan cruciale correspondentie. Dropsuite Email Backup biedt veilige backups van emails, zodat belangrijke communicatie behouden blijft.

Met Dropsuite’s uitgebreide backup-oplossingen voor Microsoft 365 kan jij jouw klanten overtuigen van de noodzaak van een extra beveiligingslaag. Bescherm de waardevolle gegevens van je klanten en waarborg de continuïteit van hun bedrijfsvoering. Dropsuite Cloud Backup for Microsoft 365 en Dropsuite Email Backup zijn verkrijgbaar bij CloudLand.

https://www.dutchitchannel.nl/news/415060/hoe-overtuig-je-jouw-klanten-van-een-backup-oplossing-voor-microsoft-365

Related Posts