Juho Hyvärinen VPS:n riveihin – “Nyt vain kauden aloitusta kohti” | Uutiset

Juho Hyvärinen VPS:n riveihin – “Nyt vain kauden aloitusta kohti” | Uutiset

RoPSin ja FC Interin organisaatioissa kokemusta kerännyt Hyvärinen on nopeajalkainen laitapuolustaja, joka kykenee myös pelaamaan lukuisilla pelipaikoilla. Nuorten maajoukkueissa runsaasti esiintynyt Hyvärinen on nuoresta iästään huolimatta jo hyvin kokenut pelaaja. 23-vuotiaan Hyvärisen ehdottomia vahvuuksia kentällä ovat energisyys, periksiantamattomuus sekä pääpeli. Hyvärinen tunnetaan juoksuvoimaisena ja hyökkäyksiin osallistuvana laitapuolustajana.

Hyvärinen siirtyy Vepsuun odottavin ja innokkain miettein. Aktiivisesti ja omatoimisesti parhaillaan treenaava Hyvärinen odottaa innolla ensimmäisiä harjoituksiaan joukkueen vahvuudessa.

– Todella hyvä ja odottava fiilis. En malta odottaa, että pääsen takaisin treenaamaan. Nyt vain kauden aloitusta kohti, Hyvärinen toteaa VPS:n verkkosivuilla.

FC Interin organisaatiosta Vaasaan saapunut Hyvärinen kertoo seuranneensa Vepsun kulunutta kautta ilolla. Alkukauden haasteiden jälkeen joukkue saavutti pronssimitalin sekä eurokarsintapaikan ensi kaudelle.

– On ollut upea seurata Vepsun kulunutta kautta. Alku oli joukkueelle haastava, mutta silloinkin joukkueen toiminnassa oli paljon hyviä asioita. Kun kelkka kääntyi keskikesällä, lopputuloksen näki varmasti kaikki. Joukkueen upea voittoputki toi joukkueelle pronssia ja kautta oli ilo seurata, Hyvärinen huomauttaa.

Hyvärinen saapuu Vepsun vahvuuteen vaikean viime kauden jälkeen. Selkävaivat sekä pienet loukkaantumiset olivat nuorelle puolustajalle varsin haastavia, joihin vaikutti myös juuri ennen kautta suoritettu varusmiespalvelus. Hyvärisen päällimmäinen tavoite ensi kaudelle on pysyä terveenä ja ansaita paikkansa kentällä.

– Tavoitteenani ensi kaudelle on pysyä terveenä. Takanani on erittäin haastava kausi, kun palasin joukkueeni kokoonpanoon suoraan armeijasta, jonka seurauksena kroppani kärsi selkäkivuista. Nyt pääsen rakentamaan kautta varten puhtaalta pöydältä. On pysyttävä kunnossa, ja sitä kautta saada yhä enemmän peliminuutteja ja vastuuta kentällä.https://www.veikkausliiga.com/uutiset/2023/11/13/juho-hyvarinen-vpsn-riveihin-nyt-vain-kauden-aloitusta-kohti

Related Posts