Juhani Pikkarainen siirtyy VPS:stä Ilvekseen Veikkausliigassa

Tiettävästi 25-vuotiaan kookkaan paimiolaislähtöisen topparin perässä olivat myös muun muassa hallitseva Suomen mestari HJK, hopealle yltänyt Kuopion Palloseura ja neljänneksi sijoittunut Seinäjoen Jalkapallokerho, mutta Suomen Cupin voittoa tänä syksynä juhlinut Ilves veti lopulta pisimmän korren tarjouskilpailussa. 

Pikkarainen on ollut sensaatiomaisen kauden pelanneen VPS:n alakerran vakuuttavin tukipilari peliesityksillään.

Hän edustaa Vepsua vielä kauden tärkeimmässä ottelussa sunnuntaina Eurolopputurnauksen toisessa finaaliottelussa FC Honkaa vastaan. VPS voitti keskiviikkona Espoossa pelatun avausosan lukemin 1-0. 

Voittaja ratkaistaan kahden ottelun yhteistuloksella ja jompikumpi saa paikan ensi kauden UEFA:n Konferenssiliigan karsintoihin.https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kova-temppu-ilves-varvasi-karkiseurojen-edesta-suomalaisen-tahtipuolustajan/8812268

Related Posts