​VPS:n dramaattisella voittomaalilla mykistävät seuraukset – nyt puhuu mies ihmeparantumisen takana | Uutiset

Viime sunnuntaina suomalaista urheiluväkeä puhutti Vaasan Palloseuran dramaattinen 3–2-voitto Helsingin Jalkapalloklubista, jossa VPS:n Peter Michael tykitti jatkoa vaasalaisten ihmeellisen satumaiselle kaudelle ottelun viimeisillä sekunneilla.

Ihmeet eivät jääneet kuitenkaan tähän. Sosiaaliseen mediaan kulovalkean tavoin levinneessä videossa näkyy, kuinka katsomossa ottelua seurannut mies ponnahtaa ilmaan kantoraketin voimalla – kyynärsauvojensa kanssa.

Fysiikan lakien mukaisesti kyseisen suorituksen ei pitäisi olla mahdollista, mutta VPS:n rakentamassa huumassa ihmeetkään eivät enää yllätä.

Veikkausliiga tavoitti kansalliseen tietoisuuteen nousseen “kyynärsauvamiehen”, joka esiintyy tässä haastattelussa potilasturvan nojalla nimettömänä, mutta kuitenkin tarinansa aidolla ilolla kertoen.

Mitä siinä oikein tapahtui? Tähän kysymykseen haluavat varmasti kaikki tietää vastauksen.

– Se tuuletus tuli selkäytimestä. Ei tuollaista muuten tulisi tehtyä. Riehaantumisesta saa kyllä edelleen maksaa kivuliasta hintaa, taustoittaa Veikkausliigakauden sykähdyttävimmän tuuletuksen tehnyt mies.

Tuuletuksen ilmavuudesta kertoo se, että videon perusteella jalat nousivat ilmaan useiden kymmenien senttien edestä?

– Tuollaisiin korkeuksiin tuskin pääsisi ilman viime hetken voittomaalia mitalin ratkaisevassa ottelussa.

Voisi kuvitella, että kivut ja kyynärsauvat unohtuivat saman tien maalin tullessa?

– Kai siinä unohtui paljon muutakin. Kivut nyt ainakin.

Minkä verran olet saanut asiasta viestejä kaveripiiriltäsi?

– Viestejä alkoi tulla varmaankin heti Byyrin julkaistua hypystäni videon sosiaalisessa mediassa. Seuraavana päivänä oli ihan hauskaa ajanvietettä käydä niitä läpi.

Mitä ajattelit, kun huomasit tuuletusvideon olevan viraali ilmiö sosiaalisessa mediassa?

– Pelin jälkeinen päivä meni naureskellessa vedet silmissä, varsinkin eri julkaisuissa tulleille kommenteille. Toki edelleenkään video ei ole päätynyt kansainväliseen levitykseen, joten ihan tyytyväinen ei voi vielä olla. Tuollaisella levitaatiolla pitäisi saada miljoonien katselukertojen yleisö.

Millaisin ajatuksin olet muuten seurannut VPS:n upeaa kautta?

– Alkukausi meni luonnollisesti alakuloisissa merkeissä, mutta voittoputken käynnistyessä fiilis on ollut lähinnä epätodellinen. Niin hyvät lääkkeet minullakaan ei ole, että olisin aidosti voinut uskoa kauden kääntyvän mitalijuhliin ja taisteluksi europaikasta.https://www.veikkausliiga.com/uutiset/2023/10/13/vpsn-dramaattisella-voittomaalilla-mykistavat-seuraukset-nyt-puhuu-mies-ihmeparantumisen-takana

Related Posts