“Oman kylän poika” jatkosopimukseen – Miika Niemi jatkaa VPS:ssa ainakin kaksi kautta | Uutiset

Niemi tunnetaan Vaasassa Vepsu-lojaalina pelaajana, jonka työmoraali ja energisyys kentällä puhuvat puolestaan. 29-vuotias Niemi on kerännyt VPS:n huikealla ja voittoisalla kaudella myös henkilökohtaista menestystä, ja VPS-kasvatti valittiinkin muun muassa Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen viime elokuussa.

Niemi jatkaa Vepsussa iloisin mielin. Niemen alkukausi oli henkilökohtaisesti haastava loukkaantumisten seurauksena, mutta pelivire löytyi viimein kesän aikana, josta seurasi paljon vastuuta kentällä.

– Hyvät fiilikset jatkosta. Halukkuus jatkosopimuksesta oli molemminpuolinen, joten se on aina hyvä juttu.

– Kausi on ollut erikoinen ja takana on hieno tarina. Alkukauteni meni loukkaantumisten merkeissä, mutta pääsin sopivaan aikaan pelaamaan, kun pelit alkoivat kulkea. Olen tyytyväinen tähän kauteen, Niemi kertoo.

VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg kertoo Niemen olevan tärkeä palanen Vepsun puolustukseen.

– Miika on viimeisten vuosien aikana vakiinnuttanut asemansa Veikkausliigassa, ja on profiililtaan pelaaja, joita Vepsussa tarvitaan. Miika antaa aina itsestään kaikkensa ja pitää hyvää huolta omasta harjoittelustaan. Miika on myös VPS:n oma kasvatti, joka monipuolisuutensa vuoksi antaa valmennukselle vaihtoehtoja pelistä toiseen, Lindberg toteaa.

Niemen tavoitteena seuraaville kausille on ansaita lisää peliaikaa, sekä menestyä joukkueensa kanssa

– Tavoitteenani olisi päästä pelaamaan tietysti mahdollisimman paljon, ja auttaa joukkuetta sitä kautta. Haluamme pitää oman paikkamme sarjan kuuden parhaan joukossa ja taistella mitaleista joka vuosi, Niemi tuumaa.https://www.veikkausliiga.com/uutiset/2023/10/24/oman-kylan-poika-jatkosopimukseen-miika-niemi-jatkaa-vpsssa-ainakin-kaksi-kautta

Related Posts