Näkökulma: VPS voi tarjota SJK:lle kaikkien aikojen nöyryytyksen, ellei päävalmentaja Joaquín Gómez tee sitä ensin

Maalivahtiongelma näyttää ratkenneen, sillä Markus Uusitalo on pelannut kaksi ottelua hyvin, vaikka omiin onkin mennyt yhteensä neljä maalia. Jälkiviisaana voi kysyä, miksi hän sai mahdollisuutensa vasta nyt.

Uusitalo sanoi sunnuntaina Ylen haastattelussa tarvitsevansa yhden lepopäivän viikossa, jotta voisi ladata akkuja henkisesti ja fyysisesti. Sellaista ei ole luvassa ennen kuin joukkue voittaa. Uusitalo sanoi, että hän ei itse pidä tavasta, mutta kertoi seisovansa päätöksen takana, koska jotain pitää kokeilla.

Päävalmentaja Joaquín Gómezin keino kauden suunnan kääntämiseen on siis harjoitella joka päivä. Se kuulostaa surkealta ja nöyryyttävältä tavalta joukkueessa, joka näyttää olevan muutenkin lukossa.

Juttua muokattu 2.10. klo 10.54: Pohjalaisten välinen päätöskierroksen pronssiottelu vaatii käytännössä sen, että SJK voittaa FC Interin ja VPS ei voita HJK:ta. Jutussa luki aiemmin, että VPS:n pitäisi hävitä HJK:lle.

https://ilkkapohjalainen.fi/urheilu/n%C3%A4k%C3%B6kulma-vps-voi-tarjota-sjklle-kaikkien-aikojen-n%C3%B6yryytyksen-ellei-p%C3%A4%C3%A4valmentaja-joaqu%C3%ADn-g%C3%B3mez-tee-sit%C3%A4-ensin

Related Posts