“Meidän on pelattava pirun hyvin” – VPS-luotsi Nuorela kehuu HJK:ta vuolaasti | Uutiset

Kauden mestarisuosikki HJK on parhaillaan kuuden pisteen etumatkalla mestaruustaistelussa, ja joukkue onkin voittanut toistaiseksi kaikki kolme otteluaan Veikkausliigan Mestaruussarjassa. VPS pyrkii estämään HJK:n mestaruusjuhlat Vaasassa sunnuntain kierroksen myötä ja samalla taistelemaan paikastaan kolmen parhaan joukossa.

VPS:n päävalmentaja Jussi Nuorelan mukaan kaikilla osa-alueilla loistava HJK on yksi vaikeimpia vastustajia Suomessa, mutta Klubin torstaina pelattu europeli Skotlannissa voi kuitenkin tietää enemmän kierrätystä helsinkiläisten kokoonpanossa kuin normaalisti.

– Meidän on pelattava pirun hyvin, jotta saamme estettyä HJK:n mestaruusjuhlat Vaasassa. HJK on Valtakunnan ykkösjoukkue, ja on ns. omalla paikallaan tällä hetkellä sarjataulukossa. He ovat osoittaneet osaamisensa myös kentällä, ja joukkue on täynnä laatua sekä leveyttä.

– HJK on loistava jokaisella osa-alueella, eikä heillä oikeastaan heikkoja pisteitä olekaan. Torstaina he kuitenkin pelasivat Skotlannissa europelin, josta seurannut rasitus on varmasti aika kova heille. Heillä on kuitenkin ollut muutama päivä välissä aikaa palautua, ja joukkueen rosteri onkin niin iso, että kierrätystä on varmasti tulossa, Nuorela ennakoi.

VPS – HJK Lemonsoft Stadionilla sunnuntaina 8.10. kello 16.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.https://www.veikkausliiga.com/uutiset/2023/10/07/meidan-on-pelattava-pirun-hyvin-vps-luotsi-nuorela-kehuu-hjkta-vuolaasti

Related Posts