Hurjien panosten viikonloppu – pysyykö KuPS vielä mestaruustaistelussa? | Uutiset

Kolmanneksi viimeinen ottelukierros Mestaruus- ja Haastajasarjassa käynnistyi jo keskiviikkona lauantaina pelattavan Suomen Cupin finaalin takia. Finaalissa kohtaavat FC Honka ja Ilves, joille on tarjolla cupin mestaruuden myötä paikka ensi kauden UEFA:n Konferenssiliigan karsintoihin. Etenkin Haastajasarjan osalta cupin finaalissa on myös lisäjännitettävää, sillä mikäli Honka voittaa cupin, myös Veikkausliigassa 8. sijoittunut joukkue selviytyy kauden päätteeksi pelattavaan Eurolopputurnaukseen.

Cupin finaalin molemmin puolin perjantaina ja sunnuntaina pelataan Veikkausliigaa. Mestaruussarjassa VPS:n 12 ottelun voittoputki katkesi viimein perjantaina, kun FC Inter vei matkaansa pisteen 1-1-tuloksella. VPS on kuitenkin tiukasti edelleen mitalinsyrjässä kiinni. Sunnuntaina KuPS isännöi SJK:ta ja kuopiolaiset tarvitsevat vähintään pisteen pitääkseen mestaruustaistelun vielä elossa. SJK puolestaan pyrkii vielä kiilaamaan mitalitaisteluun, joten panokset ovat huipussaan.

Haastajasarjassa perjantaina AC Oulu varmisti ykkössijan kaatamalla KTP:n. KTP:n tappio varmisti samalla FC Lahden ja Ilveksen suoran säilymisen. Sunnuntaina kohtaavat FC Haka ja FC Lahti taistelevat kumpikin vielä kahdeksannesta sijasta ja Hakan voitto samalla varmisti valkeakoskelaisten suoran säilymisen.

Otteluennakot löytyvät tuttuun tapaan aina kutakin ottelua edeltävänä iltana etusivun “ottelulaatikoiden” valikosta. Samaan valikkoon päivittyvät myös kokoonpanot tuntia ennen otteluiden alkua ja lisäksi sieltä löytyy reaaliaikainen otteluseuranta ja otteluraportit päivittyvät myös samaan valikkoon otteluiden jälkeen.

Mestaruussarja

Perjantai 29.9.
18.00 VPS – FC Inter 1-1 (0-0)

Sunnuntai 1.10.
18.00 KuPS – HJK, Väre Areena (pääsyliput)

Haastajasarja

Perjantai 29.9.
18.00 AC Oulu – KTP 2-0 (2-0)

Sunnuntai 1.10.
16.00 FC Haka – FC Lahti 2-0 (1-0)

Suomen Cupin finaali

Lauantai 30.9.
16.00 FC Honka – Ilves, Olympiastadion (pääsyliput)

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta. Myös Suomen Cupin finaali suorana Ruudusta.https://www.veikkausliiga.com/uutiset/2023/09/29/hurjien-panosten-viikonloppu-vpsn-putki-poikki-ac-oulu-haastajasarjan-ykkoseksi

Related Posts