“Ensi kaudella entistä vahvempia” – Savio jatkaa VPS:ssa myös kaudella 2024 | Uutiset

“Ensi kaudella entistä vahvempia” – Savio jatkaa VPS:ssa myös kaudella 2024 | Uutiset

Vepsun brasilialaistaituri tunnetaan kentällä loistavana pallonsuojaajana, sekä fyysisenä hyökkääjänä, jonka taidokkaat otteet hyökkäysalueella aiheuttavat vastustajalle päänvaivaa. Savio on pelannut kuluneella kaudella Raidassa 20 ottelua, joista 11 peliä avauskentällisessä. Maalinteossa brasilialainen on onnistunut kolmesti, joista kaikki ovat olleet voitto-osumia.

Savio jatkaa Vepsussa iloisin miettein. Vaikka Savio kohtasikin kaudella ajoittain vastoinkäymisiä mm. pienten loukkaantumisten merkeissä, brasilialaistaituri näkee kokonaisuuden olevan onnistunut. Saviolle kauden loppu sekä ensi kausi tietää pelaajan mukaan yhä enemmän töitä.

– Olen iloinen jatkostani, ja se tietää, että tein hyvin työtä joukkueen eteen kuluneella kaudella. Jatkosopimus tietää yhä enemmän työskentelyä pelini parissa, ja sen kautta on mahdollisuus ansaita vielä enemmän peliminuutteja.

– Kaudella oli muutamia takaiskuja, mutta olen tyytyväinen omiin sekä joukkueen suorituksiin. Meillä on myös parhaillaan suuri mahdollisuus karsia paikasta Konferenssiliigaan. Emme ole saavuttaneet sitä vielä, mutta olen varma, että pääsemme päätyyn asti.

Savio nauttii ajastaan Vaasassa yhdessä perheensä kanssa. Kaupungin lämmin vastaanotto teki vaikutuksen brasilialaispelaajaan, joka on tuonut yhä enemmän motivaatiota päivittäiseen tekemiseen.

– Olen nauttinut ajastani Vaasassa todella paljon. Vaasan kaupunki otti minut todella hienosti vastaan, sekä toivotti tervetulleeksi myös perheeni. Poikani sekä vaimoni rakastavat Vaasan koulua, joka on loistava juttu, Savio iloitsee.

VPS:n kausi on ollut vaiherikas, mutta kaikki huipentuu viimein Eurolopputurnauksen finaaliin, jonka voittaja ansaitsee paikan UEFA:n Konferenssiliigan karsintaotteluissa. Savion tavoitteet ensi kaudelle ovat kunnianhimoiset, mutta itsevarma brasilialainen

– Olen todella onnellinen siitä, että ensimmäistä kertaa urallani minulla on mahdollisuus päästä kilpailemaan Euroopan turnauksessa, kuten Konferenssiliigan karsinnassa. Odotuksemme ensi kaudelle on se, että olemme entistä vahvempia.

– En epäile lainkaan, että tulen työskentelemään paljon enemmän ensi kaudella, mitä tällä kaudella. Ehkä sen kautta voin välttyä myös loukkaantumisilta ja pelata kaikki mahdolliset pelit, Savio tuumaa.

VPS:n urheilujohtaja Janne Lindberg kertoo Savion tuovan joukkueelle lisää potkua hyökkäyspelaamiseen ensi kaudelle.

– Savio on pelaaja, jonka potentiaali on paljon nähtyä korkeampi. Hänellä on vienyt aikaa totuttautua pelitapaamme, ja siksi otteet toistaiseksi ovat jääneet vielä hiukan vajaaksi. Pelaaja on kuitenkin ominaisuuksiltansa sellainen, joka palvelee pelisysteemiämme. Uskomme Savion tuovan meille tulevalla kaudella paljon lisää energiaa hyökkäyspelaamiseen, Lindberg kertoo.https://www.veikkausliiga.com/uutiset/2023/10/30/ensi-kaudella-entista-vahvempia-savio-jatkaa-vpsssa-myos-kaudella-2024

Related Posts